Brother MFC-J6530DW - De A3/A4 all-in-one inkjetprinter

Tijdelijk uitverkocht!

Brother MFC-J6530DW - De A3/A4 all-in-one inkjetprinter
Brother MFC-J6530DW - De A3/A4 all-in-one inkjetprinter
Brother MFC-J6530DW - De A3/A4 all-in-one inkjetprinter
Brother MFC-J6530DW - De A3/A4 all-in-one inkjetprinter
Brother MFC-J6530DW - De A3/A4 all-in-one inkjetprinter
€ 363.00 229.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMFC-J6530DW
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De MFC-J6530DW is dé ideale zakelijke inkjetprinter voor uw bedrijf. Dankzij de hoge printsnelheden hoeft u nooit lang te wachten op uw afdrukken. Met printen en scannen op indrukwekkend A3-formaat, de bekabelde en draadloze netwerkverbinding en diverse geavanceerde scanfuncties is deze professionele all-in-one inkjetprinter de meest betrouwbare en veelzijdige keuze voor uw kantoor.

Kenmerken

Automatisch dubbelzijdig printen tot A3 formaat
LCD kleuren touchscreen 6.8 cm
USB 2.0 Hi-speed, Netwerkklaar (bekabeld en draadloos)
Papierlade voor 250 vel tot A3
Wi-Fi Direct, AirPrint, iPrint&Scan, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin
Scan naar e-mail, beeld, OCR, bestand, e-mail server, netwerk map, cloud, FTP, SharePoint of USB

MFC-J6530DW - De A3 all-in-one inkjetprinter ontworpen voor bedrijven

5 in 1 - Netwerk A3 kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - kleurenfax - interne duplexunit & Wireless


De MFC-J6530DW is vanwege zijn betrouwbaarheid en superieure afdrukprestaties perfect geschikt voor gebruik binnen een veeleisende kantooromgeving. Profiteer van optimaal gebruiksgemak met automatisch dubbelzijdig printen tot A3-formaat. Kopieer, scan of fax documenten van meerdere pagina’s tot A3-formaat eenvoudig en snel via de automatische documentinvoer.. Met een  papierlade van 250 vel en een handinvoer voor 1 vel is deze all-in-one zeer flexibel inzetbaar en tevens uitstekend voorbereid op het probleemloos printen van speciale papiersoorten en enveloppen.

De individuele inktcartridges hebben als voordeel dat u alleen de kleuren die daadwerkelijk leeg zijn  hoeft te vervangen. Dankzij de optionele hoge capaciteit inktcartridges van 3.000 pagina’s zwart-wit en 1.500 pagina's in kleur, kan er fors bespaard worden op de printkosten. De hoge printsnelheden zorgen ervoor dat de eerste pagina al na slechts 6 seconden wordt afgedrukt, zodat u nooit lang hoeft te wachten en uw tijd kunt besteden aan belangrijke werkzaamheden.
U kunt eenvoudig en snel printen van en scannen naar uw smartphone of tablet via AirPrint, Google Cloud Print™ en Brother iPrint&Scan via het bekabelde of draadloze netwerk. U kunt ook rechtstreeks vanaf de MFC-J6530DW verbinding maken met populaire web- en clouddiensten zoals Dropbox, EVERNOTE®, Facebook en Google Drive™ zonder tussenkomst van een pc.
Gebruik het 6,8 cm LCD touchscreen voor toegang tot een reeks van geavanceerde, tijdbesparende scanfuncties waaronder scannen naar USB, e-mail of FTP-server en Brother apps en oplossingen. De MFC-J6530DW voldoet aan de strenge milieunormen van ENERGY STAR en het Duitse Blue Angel.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review